Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Thaimad er velduftende og krydret.
Her stifter du bekendtskab med både kendte og eksotiske thailandske retter og tilberedningsmetoder og lærer at bruge ingredienser som f.eks. ingefær, chili, koriander og tamarind. Underviseren sammensætter menuen – det kan f.eks. være supper, salater, forårsruller og curry'er med masser af grønt, kylling og rejer.
Kurset er velegnet for mælkeallergikere (meddel dette ved tilmelding).
Drikkevarer, kniv, forklæde, karklud og viskestykke, samt et par opbevaringsbøtter til evt. madrester.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 17.02.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Ausa Rojanapit |
2 | Mandag 03.03.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Ausa Rojanapit |
3 | Mandag 17.03.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Ausa Rojanapit |
4 | Mandag 31.03.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Ausa Rojanapit |
5 | Mandag 28.04.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Ausa Rojanapit |
6 | Mandag 12.05.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Ausa Rojanapit |
Se alle Se færre |