Thaimad er velduftende og krydret.
Her stifter du bekendtskab med både kendte og eksotiske thailandske retter og tilberedningsmetoder og lærer at bruge ingredienser som f.eks. ingefær, chili, koriander og tamarind. Underviseren sammensætter menuen – det kan f.eks. være supper, salater, forårsruller og curry'er med masser af grønt, kylling og rejer.
Kurset er velegnet for mælkeallergikere (meddel dette ved tilmelding).
Drikkevarer, kniv, forklæde, karklud og viskestykke, samt et par opbevaringsbøtter til evt. madrester.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 25.02.2025 | 17:00-20:25 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Rawiwan (Kib) Phayoungwong |
2 | Tirsdag 11.03.2025 | 17:00-20:25 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Rawiwan (Kib) Phayoungwong |
3 | Tirsdag 25.03.2025 | 17:00-20:25 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Rawiwan (Kib) Phayoungwong |
4 | Tirsdag 08.04.2025 | 17:00-20:25 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Rawiwan (Kib) Phayoungwong |
5 | Tirsdag 22.04.2025 | 17:00-20:25 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Rawiwan (Kib) Phayoungwong |
Se alle Se færre |
Uddannelse: Jeg er uddannet gastronom med speciale i asiatisk madlavning. Jeg har været passioneret omkring mad og madlavning, så længe jeg kan huske, og har en særlig kærlighed til den asiatiske gastronomi, som jeg har specialiseret mig i. I alle mine måltider stræber jeg efter at balancere de fem smage – sødt, surt, salt, bittert og umami – for at skabe harmoniske og fuldendte smagsoplevelser.
Andre faglige kvalifikationer: Jeg brænder for at give gode madoplevelser og ønsker at bidrage til, at kursister og deltagere både smager ægte, autentisk thai/asiatisk mad og lærer teknikkerne til selv at kunne lave det.
Undervisningserfaring: Jeg har erfaring fra tidligere undervisning i både voksne og børns private grupper, hvor jeg har delt ud af min viden om asiatisk madlavning.
Andet: Min mission er, i al stilfærdighed, at bringe autentiske thai-retter hjem til danskerne – enten for at give dem oplevelsen for allerførste gang eller for at genskabe smagen og stemningen fra en rejse dertil.