Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Vil du fortsætte rejsen igennem det autentiske Vietnam via madopskrifter og fortællinger fra underviser og journalist Theresa Nguyen, eller har du allerede et godt kendskab til det vietnamesiske køkken, er holdet her lige noget for dig.
Vi dykker videre ned i klassiske retter såvel som egnsretter, der kræver mere teknik og viden i tilberedelsen. Som en overbygning til basiskurset skal vi have de store pander og gryder frem til blandt andet vietnamesisk suppe, salat og ”æbleskiver” med lækkert fyld og tilbehør.
Fortællingerne om Vietnams forskellige køkkener fortsætter og kommer drypvis, men vi starter stadig ud og slutter af med mini-foredrag, hvor der efterfølgende åbnes op for dialog og spørgsmål.
Hver mødegang lærer vi at tilberede forskellige retter fra bunden, inden vi til sidst nyder resultatet sammen.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, forklæde, en god kokkekniv, spisepinde og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.
Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.