Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i brød, bagværk og desserter?
100 gr. bælgfrugter om dagen – sådan lyder ét af de nye officielle kostråd. Bælgfrugter er kikærter, bønner og linser – de er planterigets proteiner og skal erstatte en del af det kød, vi spiser i dag.
På dette kursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug af bønner, samt hvordan du kan optimere næringsindholdet i søde sager, så protein- og kostfiberindholdet bliver højere og derved giver en større mæthedsfornemmelse. Derudover laver vi forskellig brød med bønner, linser og ærter.
Kom til en aften i bælgfrugternes selskab og lær at lave kager, desserter og konfekt med bønner, linser og ærter.
Kurset er for alle, og du behøver ikke at være rutineret i at lave mad i forvejen.
Efter madlavningen går vi til bords, smager og nyder resultatet!
Forklæde, karklude, viskestykker og 2-3 bøtter til evt. rester.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.