Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
At kultivere den gode surdej er en kunst. På dette kursus over to gange lærer du teorien bag surdej, laver din egen surdej og så bager vi selvfølgelig også surdejsbrød.
Kurset er fordelt over to kursusgange, hvor første kursusgang varer 1,5 time og giver dig teori om surdej, du lærer vedligeholdelse af din surdej, og så laver du din egen surdej. Anden kursusgang varer 4 timer, og her skal vi bage dejligt surdejsbrød.
Viskestykke og en bøtte til opbevaring af surdejen. Det er vigtigt, at beholderen kan holde helt tæt.
Det er en forudsætning for at deltage i kurset, at du har en røremaskine.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.