Vi dykker ned i den klassiske franske gastronomi og laver retter med masser smag og gode råvarer.
Over fire mødegange skal vi prøve kræfter med og kommer vidt omkring den franske madkunst. Vi skal på smagsturné i de klassiske franske saucer og desserter. Rustikt, lækkert og måske nemmere end du tror.
Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Hvilke smage der komplimenterer hinanden og hvordan man visuelt præsenterer enkle retter bedst muligt. Og vi skal selvfølgelig smage på alle de lækre retter.
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet fransk mad.
Drikkevarer, viskestykke, karklud, evt. en god køkkenkniv og forklæde.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads