Vil du mestre det italienske køkken? Det italienske køkken er meget mere end spaghetti bolognese og pizza. På dette sommerhold kan du komme til en gastronomisk rejse til Italien.
Vi arbejder med mange af de berømte såvel som helt ukendte italienske retter fra de forskellige regioner af Italien. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Vi kokkererer både varme og kolde forretter, hovedretter, forskellige slags pasta og desserter. En historie eller to om italiensk madkultur og tradition vil måske også snige sig ind.
Vi afslutter selvfølgelig kursusdagen med fællesspisning af vores lækre hjemmelavede mad, som vi i fællesskab har kokkereret.
Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, evt. en hakkekniv og en urtekniv.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 13.06.2025 | 17:00-20:25 | KBH V, Humletorvet | Janina Melbye Frederiksen |
2 | Fredag 20.06.2025 | 17:00-20:25 | KBH V, Humletorvet | Janina Melbye Frederiksen |
Uddannelse: Sundhedsfaglig kandidat, cand.san., i sundhedsfremme, sundhedsstrategier og psykologi 2020-2022, RUC.
Andre faglige kvalifikationer: Med en fortid som kostfaglig ansvarlig i en vuggestue og en uddannelse i sundhedsfremme og psykologi har jeg beskæftiget mig med børns spisevaner fra amning til fast føde. Denne baggrund har udstyret mig med dyb indsigt i både børns ernæringsbehov og de udfordringer, man som forældre står over for i overgangen fra mælk til fast føde. Derfor mener jeg, at tilgangen skal være alt andet end kompliceret.
Undervisningserfaring: Jeg har både erfaring fra afvikling af events, og jeg har også tidligere undervist frivillige i mentorordninger.
Andet: Min store drivkraft er min interesse for mental sundhed og bæredygtighed, hvortil jeg har tilegnet mig en stor viden. Jeg bruger meget af min fritid i køkkenet, hvor jeg gerne skaber smagsoplevelser til bl.a. til babyer og børn. Jeg har personlig erfaring med hele babymadsverdenen fra mine egne to små rollinger. Som mor til to og stifter af Feedmybaby bringer jeg en unik kombination af praktisk erfaring og videnskabelig viden til bordet.
Udover min erfaring inden for området børnemad har jeg stor indsigt i det vegetariske køkken. I min tid som madblogger har jeg udviklet mange opskrifter, hvor jeg bl.a. integrerer bælgfrugter i hverdagens retter. Jeg har en stor viden om mange forskellige køkkener, og især det italienske køkken inspirerer mig i min opskriftudvikling. Det ses også på min store kærlighed til især pastaretter!
Jeg kan inden længe kalde mig kogebogsforfatter, og så har jeg desuden et par bryllupskager i bagagen.
Se evt. mere på instagram @feed_mybaby eller på feedmybaby.dk.