En god begyndelse på anti-inflammatoriske spisevaner!
På dette kursus får du en grundig introduktion til hvad anti-inflammatorisk levevis er. Lige fra ændringer af vaner, og fastholdelse.
På hver mødegang går vi i køkkenet og laver anti-inflammatoriske retter, kigger på gode anti-inflammatoriske råvarer, prepping af fødevarer og den lette tilgang til at leve anti-inflammatorisk mad.
Kurset er tematisk delt op på fire mødegange med følgende emner:
1) Ændring af vaner og fastholdelse af nye vaner.
Hvad er en inflammeret krop? Hvad har det af betydning for kroppen, og hvordan mærkes det? Vi laver en intromenu, du bliver introduceret til foodprepping, og du får menuforslag til de kommende dage.
2) Hvorfor gavner en anti-inflammatorisk kost min krop?
Vi kigger på kostkomponenter og deres effekter i fordøjelsessystemer samt på påvirkningen af celler, tarme og immunforsvar. Vi laver dagens menu, arbejder med foodprepping, og du får menuforslag til de kommende dage.
3) Genkend dine nye fødevarepræferencer.
Vi kigger på de madvarer, der ikke gavner os, og du får vegetabilske præferencer og animalske præferencer. Dernæst laver vi dagens menu, arbejder med foodprepping og du får menuforslag til de kommende dage.
4) Anti-inflammatoriske nye vaner, der holder når de gennemføres.
Hvad kan jeg gøre udover maden? Hvordan tager jeg anti-inflammatoriske valg i min hverdag – også på farten? Vi laver dagens menu, arbejder med foodprepping og du får menuforslag til de kommende dage.
Karklud og viskestykke.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.