Anti-inflammatorisk kost er på alles læber, men hvordan kommer man i gang med en at fremstille velsmagende måltider og hvilke råvarer er gode?
En anti-inflammatorisk kost er ikke kun god for sener, led og muskler – den giver også mere overskud og velvære i hverdagen. På kurset lærer du at lave mad, der vedligeholder og styrker dit immunforsvar.
Få inspiration til aftensmåltidet, salater, grønne retter, desserter og smoothies. En kost, der har anti-inflammatoriske egenskaber, kan hjælpe med at reducere betændelse i kroppen og måske mindske risikoen for sygdomme som allergier og gigt samt lindre gener, der er forbundet med betændelse.
På kurset gennemgår vi hvad anti-inflammatorisk kost er og hvilke råvarer der er gode at anvende, som bl.a. indeholder antioxidanter, omega 3 fedtsyrer og meget mere.
Vi bruger flere forskellige opskrifter og tilbereder mange forskellige retter. Du bliver præsenteret for meget forskellig mad og kommer til at opleve mange måder at tilberede den anti-inflammatoriske mad. Vi kommer ind på hvilke smage, der komplimenterer hinanden og hvordan man visuelt præsenterer retterne bedst muligt. Du bliver klædt på til at kreere uimodståelige retter, som giver en god mavefornemmelse, mere energi og velvære.
Målet er, at du går fra kurset med nye idéer og lysten til at leve mere grønt med fokus på anti-inflammatorisk kost. Vi taler om hvordan du tager de første skridt i en sundere retning. Vi afslutter selvfølgelig kursusdagen med fællesspisning af vores lækre hjemmelavede mad, som vi i fællesskab har kokkereret.
Viskestykker, karklud, forklæde, mindre skåle, evt. en god køkkenkniv, evt. stavblender/minihakker og 2-3 bøtter til retter, som er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen. Der bruges ikke råvarer med gluten. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så er du sikret plads.