Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Fisk opfylder mange af de krav, vi stiller til maden. Kødet er delikat og mørt, og det er meget sundt. På dette kursus får du masser af inspiration til retter med fisk og skaldyr og ikke mindst til tilbehøret, så det passer sammen i smag, konsistens og farver.
Vi skal bl.a. lære at udskære og filetere fisk og at rense skaldyr. Og hvordan er det lige med tilberedningstider? Du bliver klædt godt på til et perfekt resultat, og du går fra kurser med et grundlæggende indblik i, hvordan man udnytter hele fisken, og hvordan du kan bruge forskellige rester til fond og fars.
Vi afslutter selvfølgelig hver mødegang med en hyggelig middag. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlige retter med fisk og skaldyr. Dette kursus vil også hjælpe jer til at få fisk og skaldyr til at blive en større og nemmere del af hverdagsmaden – og til festlige lejligheder.
Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.