Skip to content

Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.

Madkurser hos FOF København

Fisk og skaldyr

Fisk og skaldyr

Fisk opfylder mange af de krav, vi stiller til maden. Kødet er delikat og mørt, og det er meget sundt. På dette kursus får du masser af inspiration til retter med fisk og skaldyr og ikke mindst til tilbehøret, så det passer sammen i smag, konsistens og farver.

Vi skal bl.a. lære at udskære og filetere fisk og at rense skaldyr. Og hvordan er det lige med tilberedningstider? Du bliver klædt godt på til et perfekt resultat, og du går fra kurser med et grundlæggende indblik i, hvordan man udnytter hele fisken, og hvordan du kan bruge forskellige rester til fond og fars.

Vi skal bl.a. lave retter som

  • Bouillabaisse
  • Spaghetti alle vongole
  • Scampi fritti
  • Moules mariniéres
  • Skaldyrsbisque

Vi afslutter selvfølgelig hver mødegang med en hyggelig middag. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlige retter med fisk og skaldyr. Dette kursus vil også hjælpe jer til at få fisk og skaldyr til at blive en større og nemmere del af hverdagsmaden – og til festlige lejligheder.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser