Skip to content
Figensalat – madkurser i København

Salater og grønne retter fyldt med smag

Salater og grønne retter fyldt med smag

Laver du de samme salater igen og igen? Kom på salat-kursus og få inspiration til at lave lækre salater, der både er mættende og fyldt med umami-smag.

Hver undervisningsgang laver vi forskellige salater som f.eks. en japansk inspireret lun salat med stegt blomkål, goma-dressing og granatæble eller en italiensk inspireret brødsalat med solmodne tomater og grillede grøntsager.

På dette kursus får du også inspiration til lækre dips, dressinger, hummus m.m. som altid kan stå klar i køleskabet, og du kan på den måde hurtigt klargøre de lækreste grøntretter uden besvær. Der bruges som udgangspunkt altid råvarer i sæson, så man kan tilpasse sine salater og grønsagsretter til sæsonen.

Eksempler på retter som kan laves – alt efter hvad der er i sæson:

  • Urtecouscous med persille, mynte, koriander, granatæble og en vinaigrette lavet på saltet citron
  • Stegt broccoli med hjemmelavet dukkah
  • Stegt knoldselleri med brunet smør, estragon, kapers og ristede hasselnødder
  • Stegt blomkål med hjemmelavet gomadressing, koriander, purløg og granatæble
  • Burrata-salat med modne tomater, basilikumolie og grillet peberfrugt
  • Hummus med granatæble, citronskal og olivenolie

Efter madlavningen går vi til bords og nyder resultatet!

Medbring

Forklæde, karklude, viskestykker, en god kokkekniv og 2-3 bøtter til evt. rester.

Værd at vide

Kurset er for alle, og man behøver ikke at være rutineret i at lave mad i forvejen. Efter kurset får alle et eksemplar med hjem af opskrifterne, så man kan give sig i kast med retterne derhjemme. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Råvarer er inkl. i prisen.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser