I 1970'erne og 80'erne nåede tysk vin bunden, og mange griner stadig lumsk over navne som Liebfraumilch, Piesporter og Zeller Schwartze Katz. Men siden omkring år 2000 har Tysklands vine på rieslingdruen genvundet fordums fornemme ry som nogle af Europas allerbedste hvidvine, der er tørre, ranke og syrerige.
Til denne vinsmagning skal vi smage seks-syv topvine – fortrinsvis tørre, men også en-to halvsøde – fra de bedste tyske områder og producenter. Vi smager bl.a. områder som Mosel, Nahe, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz, Baden og Franken for at få et bedre indblik i den mangefacetterede og dybe nuancerigdom, og de kvalitetshøjder, som riesling kan levere under de rigtige betingelser og under dyrkning af de bedste producenter.
Er det druen, området, producenten eller årgangen, der er mest afgørende for produktionen? Kom selv og smag dig til svaret! en, for at få et bedre indblik i den mangefacetterede og dybe nuancerigdom, druen kan levere under de rigtige betingelser.