Skip to content
Dans dig slank med dansemotion hos FOF København

Dans dig i form – kvinder – letøvede

For dig, uanset størrelse, som gerne vil i gang med at motionere og danse – på en sjov måde, hvor du både får sved på panden og smil på læben.

Vi laver trinkombinationer og små danseserier til fed musik, og vi slutter af med styrketræning for mave, ryg, baller og lår, samt strækøvelser.

Vælg salsa-motion, hvis du foretrækker latinamerikanske rytmer eller vælg disco-motion, hvis du er mere til soul, funk- og discomusik.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 17:00-18:50 KBH Professionshøjskole Sidse Koppel
2 Torsdag 08.02.2024 17:00-18:50 KBH Professionshøjskole Sidse Koppel
3 Torsdag 22.02.2024 17:00-18:50 KBH Professionshøjskole Sidse Koppel
Se alle Se færre
Underviser

Sidse Koppel

Uddannelse: Min faglige baggrund er en uddannelse som Idrætslærer (fra Poul Petersens Gymnastik Institut), og som Bevægelsespædagog (fra Gotved Instituttet). Sidenhen har jeg videreuddannet mig til Personlig træner, og Yinyoga lærer.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i motion/dans/bevægelse i snart 25 år, og jeg glæder mig stadigvæk hver eneste gang jeg skal afsted. Det gør mig altid i godt humør, at være med til at skabe en god energi i træningssalen, sammen med deltagerne på mine hold.

Andet: Mottoet for min undervisning er, at glæden ved motion/dans/bevægelse ikke har nogen alder. Træningen skal både være effektiv og gerne give sved på panden, men lige så vigtigt skal det være en fornøjelse, give en god fornemmelse i kroppen og også gerne give et smil på læben.