Skip to content
Motion hos FOF København

Træning i varmt vand

Træning i varmt vand er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås. Øvelserne gradueres efter den enkeltes formåen. 

Alle deltagere skal være selvhjulpne. 

Evt. entré/bassinleje og livredder er inkluderet i prisen, undtagen i Bagsværd og Gladsaxe Svømmehal, hvor adgangsarmbånd købes for 50 kr. pr sæson.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.01.2024 15:30-16:15 Træningscenter Fortunen Helle Elkjær Johannsen
2 Mandag 22.01.2024 15:30-16:15 Træningscenter Fortunen Helle Elkjær Johannsen
3 Mandag 29.01.2024 15:30-16:15 Træningscenter Fortunen Helle Elkjær Johannsen
Se alle Se færre
Helle Elkjær Johannsen underviser hos FOF København
Underviser

Helle Elkjær Johannsen

Uddannelse: Fysioterapeut.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har taget en del kurser bl.a. Fysiopilates, bassinkurser, åndedrætskurser m.m.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 1996 i dans, motionsgymnastik og diverse hensynstagne hold såsom Fysiopilates, træning for folk med osteoporose, ryghold, hjertehold, gigthold, træning i maskiner, varmvandstræning, Pilates i varmt vand, stavgang, motion i naturen, mindful bevægelse i naturen og balancehold.

Andet: Jeg synes, det er afgørende, at kursisterne på mine hold får en grundig træning ud fra deres behov og niveau. Det er vigtigt, at man som kursist føler sig set og lyttet til. I min træning får den enkelte kursist større kropsbevidsthed, så man lærer at lytte til kroppens signaler. Derudover mener jeg også, at det er vigtigt at skabe en god hold-dynamik med varme, glæde og smil.