Skip to content
Motion hos FOF København

Træning i varmt vand

Træning i varmt vand er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås. Øvelserne gradueres efter den enkeltes formåen. 

Alle deltagere skal være selvhjulpne. 

Evt. entré/bassinleje og livredder er inkluderet i prisen, undtagen i Bagsværd og Gladsaxe Svømmehal, hvor adgangsarmbånd købes for 50 kr. pr sæson.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.01.2024 12:30-13:15 Skovbrynet Katrine Bjaler
2 Onsdag 24.01.2024 12:30-13:15 Skovbrynet Katrine Bjaler
3 Onsdag 31.01.2024 12:30-13:15 Skovbrynet Katrine Bjaler
Se alle Se færre
Underviser

Katrine Bjaler

Uddannelse: Jeg har en kandidat i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet i Odense fra 2017.

Faglige kvalifikationer: At kunne skabe ro og velvære hos dem der er på holdet. Forståelse for hvordan bevægelse kan være med til at skabe sammenhold. Kendskab til forskellige aktiviteter der kan tilpasses, så det er til glæde for alle. Har hele tiden øje for, hvordan bevægelse bliver en leg frem for en pligt.

Undervisningserfaring: Børnegymnastikinstruktør for børn og cykeltræner for et hold drenge.

Kurser: Jumping fitness, springmodtagning, bevægelseslege og børneyoga. Derudover er jeg selv meget aktiv både til fitness og BMX.

Andet: Som instruktør sætter jeg en ære i at være med til at skabe rum for de gode relationer og danne trygge rammer. Derudover at motivere deltagerne til at finde glæde ved bevægelse og give dem en tro på at de godt kan.