Skip to content
Motion hos FOF København

Træning i varmt vand

Træning i varmt vand er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås. Øvelserne gradueres efter den enkeltes formåen. 

Alle deltagere skal være selvhjulpne. 

Evt. entré/bassinleje og livredder er inkluderet i prisen, undtagen i Bagsværd og Gladsaxe Svømmehal, hvor adgangsarmbånd købes for 50 kr. pr sæson.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 11.01.2024 17:45-18:30 Træningscenter Fortunen Mette Vestergård
2 Torsdag 18.01.2024 17:45-18:30 Træningscenter Fortunen Mette Vestergård
3 Torsdag 25.01.2024 17:45-18:30 Træningscenter Fortunen Mette Vestergård
Se alle Se færre
Underviser

Mette Vestergård

Uddannelse: Jeg er uddannet afspændingspædagog (psykomotoriske terapeut) fra 1982.

Andet: Jeg underviser i bevægelse og afspænding, hensynstagende hold, ryghold, hjertehold, hold for nye knæ og hofter og genoptræningshold i varmt vand.
På alle mine hold trænes kondition, muskelstyrke og smidighed. Ligeledes styrkes balancen og koordinationen. Undervisningen foregår stående og liggende til afslappet og behagelig musik. Jeg fortæller om kroppens muskler og deres funktioner for at øge elevernes kropsbevidsthed, så de kan undgå skader. Jeg sætter en stor ære i at kende mine elever og vægter det sociale sammenhold højt. Jeg elsker mit arbejde.