Skip to content
Motion hos FOF København

Træning i varmt vand – gigtpatienter

Træning i varmt vand er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås. Øvelserne gradueres efter den enkeltes formåen. 

Alle deltagere skal være selvhjulpne. 

Evt. entré/bassinleje og livredder er inkluderet i prisen, undtagen i Bagsværd og Gladsaxe Svømmehal, hvor adgangsarmbånd købes for 50 kr. pr sæson.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.02.2024 18:15-19:00 Strandlund Duddi Vestergaard
2 Tirsdag 20.02.2024 18:15-19:00 Strandlund Duddi Vestergaard
3 Tirsdag 27.02.2024 18:15-19:00 Strandlund Duddi Vestergaard
Se alle Se færre
Duddi Vestergaard underviser hos FOF København
Underviser

Duddi Vestergaard

Uddannelse: Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har en cand.it. i digital design og kommunikation. Derudover er jeg uddannet kropsterapeut og arbejder til daglig i mit eget virke og som livredder i en svømmehal.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er mastercoach i livsdesign og skyggesider, og jeg har taget masterclass i spisepsykologi og kursus i japansk lifting og ansigtsterapi. Min store passion ligger i det at skabe sunde rammer for både kvinder og mænd, hvor sundheden både dækker den fysiske, mentale, kropslige og sociale sundhed. Derfor vil du kunne mærke og se, at der i min undervisning er fokus på at skabe synergi mellem det at have det godt, mærke efter og at være der for sin krop samt det at have det godt sammen som hold.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist på motionshold i styrketræning, forældre/barn-undervisning, babyrytmik samt som fodboldtræner.

Andet: Jeg har et brændende ønske om at gøre noget godt for andre mennesker, og jeg glæder mig til at have dig med på vandet – det bliver både aktivt og smadder sjovt.

Se mere på duddivestergaard.dk.