Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Fysio-pilates

Her er et kursus for deltagere med f.eks. hypermobilitet, slidgigt eller tilbagevendende rygproblemer. Træningsformen er pilates, men i en version der er skånsom for leddene, så også deltagere med nedsat bevægelighed har udbytte. 

Undervisningen styrker kroppens centrale og dybe muskler og optimerer musklernes samarbejde.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.05.2024 13:00-14:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Marie Skov
2 Tirsdag 14.05.2024 13:00-14:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Marie Skov
3 Tirsdag 21.05.2024 13:00-14:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Marie Skov
Se alle Se færre
Underviser

Marie Skov

Uddannelse: Jeg er uddannet fysioterapeut, og har en dybdegående viden om hvordan kroppen fungerer og reagerer på vores livsstil, samt hvordan det er mest hensigtsmæssigt at træne, så vi får maksimal energi og overskud til at nyde hverdagen. Udover at arbejde som fysioterapeut, har jeg en uddannelse som fitnessinstruktør.

Undervisningserfaring: 
Jeg har mange års erfaring indenfor puls- styrke- og stabilitetstræning, genoptræning efter skader eller operationer, samt kostvejledning og træning i forhold til livsstilssygdomme. Jeg har ligeledes stor erfaring som underviser på bl.a. ryghold, pilates, MBL, puls/styrke, cirkeltræning og diverse specialhold.

Andet: På mine hold er der fokus på kvalitet i træningen, og der bliver taget hensyn til den enkeltes behov og niveau, så alle får mest muligt ud af træningen. Stemningen på holdene er præget af god energi og højt humør!