Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Fysisk træning til diabetespatienter

Det er dokumenteret, at fysisk aktivitet forebygger udviklingen af type 2-diabetes. Fysisk træning er derfor, sammen med diæt og medicin, hjørnestene i behandlingen af patienter med type 2-diabetes.

Formålet med vores holdtræning er at motivere og støtte dig med type 2-diabetes, så du kan påbegynde og opretholde en aktiv livsførelse. Undervejs får du en bedre forståelse for nyttevirkningen af en aktiv hverdag og regelmæssig motion set i forhold til type 2-diabetes.

Vores træningstilbud består af opvarmning på gulvet til musik, kondicykel eller på gangbånd alt efter dit niveau. Efterfølgende går vi i gang med styrketræningsøvelser i maskiner og på måtte. Vi laver som udgangspunkt et fast styrketræningsprogram, hvor der er mulighed for at tilpasse det individuelt. Afslutningsvist cykler vi på kondicykel.

Værd at vide

På diabetesholdet lægger vi stor vægt på, at holdtræningen skal være sjov og motiverende, og at alle føler sig velkomne og tilpas på holdet, selvom man måske ikke tidligere har været fysisk aktiv.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 16:30-17:30 Gentofte Hospital, fysioterapi Jeppe Baagøe Abert
2 Mandag 09.09.2024 16:30-17:30 Gentofte Hospital, fysioterapi Jeppe Baagøe Abert
3 Mandag 16.09.2024 16:30-17:30 Gentofte Hospital, fysioterapi Jeppe Baagøe Abert
Se alle Se færre
Jeppe Baagøe Abert underviser hos FOF København
Underviser

Jeppe Baagøe Abert

Uddannelse: Jeg er fysioterapeutstuderende

Andre faglige kvalifikationer: Siden jeg var helt lille, har jeg altid dyrket meget sport og gået til mange forskellige sportsgrene, bl.a. fodbold, svømning, badminton, gymnastik mm. Jeg har altid selv elsket holdsport, og jeg synes, det er fedt, hvad et hold kan give til hinanden under træning.

Undervisningserfaring: Jeg har studeret på Paul Petersens Idrætsinstitut, hvor jeg bl.a. uddannede mig til personlig træner, livredder, løbeinstruktør mm. Derudover har jeg i en lang årrække været fodboldtræner, hvorigennem jeg også har taget nogle kurser.