Skip to content
billede af kvinde der træner i træningsmaskine

Styrketræning i maskiner

Her er den ideelle motionsform, hvis du vil styrke din krop. Der tilbydes en varieret og effektiv træning af muskler og led. Derved kan du opnå en større styrke, øget smidighed og en forbedring af konditionen. Undervisningen består af opvarmning, maskintræning og udstrækning.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 15:10-16:20 FRB, Falkoner Fitness Maria Helena With Feldman
2 Mandag 26.02.2024 15:10-16:20 FRB, Falkoner Fitness Maria Helena With Feldman
3 Mandag 04.03.2024 15:10-16:20 FRB, Falkoner Fitness Maria Helena With Feldman
Se alle Se færre
Underviser

Maria Helena With Feldman

Uddannelse: Gotveduddannet bevægelsesunderviser (tidligere Bevægelsespædagog) og massør.

Andre faglige kvalifikationer: Udover at undervise i Gotvedgymnastik og styrketræning hos FOF København underviser jeg i Seniorgymnastik på Frederiksberg, og har derudover privat praksis, hvor jeg udbyder massagebehandling, afspænding for par, og 1-til-1-træning samt genoptræning. Jeg er desuden deltidsansat som massør i private og offentlige virksomheder. Ydermere afholder jeg foredrag og kurser om ergonomisk vejledning i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner.

Undervisningserfaring: Gotvedgymnastik og styrketræning, seniormotion, bækkenbundstræning for unge, efterfødselstræning, ergonomi.

Andet: Jeg glæder mig til at undervise dig i bevægelse og styrke, samt at øge din kropsbevidsthed, motivation og bevægelsesglæde. Jeg bruger musik i min undervisning, og tilpasser øvelser, så alle kan være med og få udbytte af at deltage. Du vil kunne mærke, at vi arbejder hele kroppen igennem med henblik på at opnå smidighed, styrke, ledmobilitet, god balance og koordination. Jeg prioriterer også at arbejde med stræk, åndedræt, udspænding og afspænding, som både er med til at give dig kropslig velvære samt ikke mindst viden om din krops styrker og svagheder.