Skip to content
foto af yoga

Vinyasa flow yoga

Vinyasa flow yoga er en dynamisk form for yoga, der træner og udvikler din styrke, balance og smidighed.

Stillingerne bliver kædet sammen gennem et flow af bevægelser, som er synkroniseret med åndedrættet, og som giver varme i kroppen. Derudover arbejder vi med afspænding og korte meditationsøvelser.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 16:40-18:10 FOF Lyngby Hovedgade Berit Hass Olesen
2 Torsdag 08.02.2024 16:40-18:10 FOF Lyngby Hovedgade Berit Hass Olesen
3 Torsdag 22.02.2024 16:40-18:10 FOF Lyngby Hovedgade Berit Hass Olesen
Se alle Se færre
Underviser

Berit Hass Olesen

Uddannelse: Jeg er uddannet ved Hamsa Yoga Studio ved Simon Krohn og Soham Johansen, 100-timers grunduddannelse og 50-timers modul Meditation og Pranayama, og er pt på en 300-timers overbygningsuddannelse i Prane Shala Yoga v/Ann-Charlotte Monrad.

Andet: I mine yogaklasser handler yoga om rent fysisk at styrke muskler og led og øge sin bevægelighed, det handler om nærvær og tilstedeværelse i forhold til kropsbevidsthed og fysisk velvære. Men også den mentale dimension, hvor det er min erfaring, at yogaen og meditation er værktøj til at øge opmærksomhed og glæde.
Yoga er ikke et spørgsmål om nødvendigvis at være supersmidig og se godt ud, men handler om at møde sig selv, præcis som man har det lige den dag og time, og opleve krop, nærvær og tilstedeværelse – at være i det man kunne kalde oplevelseskroppen, ikke i præstationskroppen. Det er det, jeg som yogaunderviser gerne vil give, når du kommer til mine klasser.
Min egen erfaring med yogaen er, at den er en kilde til stor glæde og overskud, både fysisk og mentalt. Det vil jeg rigtig gerne dele med andre.