Skip to content
foto af kvinde der dyrker yoga

Mindful yoga (ekstra langt hold)

En blid form for yoga som giver indre ro og overskud og er med til af afspænde kroppen, berolige sindet og give fornyet energi og overskud.

På disse ekstra lange hold er der god tid til at komme i dybden i krop og sind. Der er fokus på gentagelser hvor kroppen arbejdes igennem, udspændes og afspændes og styrkes. Der er tid til individuel vejledning undervejs via alternative stillinger, så hver enkelt deltager føler sig imødekommet og kan være med uanset forskellige kropslige udfordringer, niveau og yogaerfaring.

Vi både starter og slutter med siddende eller liggende afspænding/meditation.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 16:10-18:15 KBH V, Wegeners Gård Louise Granhøj Hechmann
2 Tirsdag 06.02.2024 16:10-18:15 KBH V, Wegeners Gård Louise Thorn Clausen
3 Tirsdag 20.02.2024 16:10-18:15 KBH V, Wegeners Gård Louise Thorn Clausen
Se alle Se færre
Louise Thorn Clausen underviser hos FOF København
Underviser

Louise Thorn Clausen

Uddannelse: 500 timers yogalæreruddannelse, eksamineret hos Misa Yoga Skole inkl. Fysiologi og Anatomi v/ YogAnatomi.

Andre faglige kvalifikationer: Uddannet antropolog fra Københavns Universitet i 2008 med speciale i pilgrimsvandring og kropslig spiritualitet.

Undervisningserfaring: Louise arbejder og underviser til dagligt i sit eget firma Thorn Yoga. Siden 2015 har hun undervist yoga gennem egne hold og Hun har på diverse hold rundt i byen på aftenskoler, yogacentre samt et fysioterapi & træningscenter på Amager. Hun har tidligere været ansat 5 år i folkeskolen og afholdt pilgrimsvandring via FOF.

Andet: På dette hold har vi god tid til det hele. Til at trække vejret dybt og roligt hele vejen igennem de 2 timer og 5 minutter, til at få strakt og styrket kroppen i et roligt tempo, så nervesystemet afbalanceres, og stress, spændinger og tankemylder kan forsvinde. Vi både starter og slutter med siddende eller liggende afspænding/meditation. På alle mine hold er der fokus på god anatomisk alignment, dybt åndedræt samt brug af hjælpemidler for at forebygge og forbedre skader. Jeg tilbyder desuden differentieret undervisning ved bl.a. at foreslå alternative stillinger, så hver enkelt deltager føler sig imødekommet og kan være med uanset forskellige kropslige udfordringer, niveau og yogaerfaring.
Tlf. mobil: 6167 0178
Email: thornyoga@gmail.com
Hjemmeside: http://www.thornyoga.dk
Facebookside: Thorn Yoga