Skip to content
Spil klarinet hos FOF København

Klarinet

Klarinetten er et instrument, der egner sig godt til både klassisk musik, jazz og rytmisk.

Dette kursus er for alle, der er interesseret i at lære at spille klarinet, og du kan derfor enten være helt nybegynder eller have brug for at forbedre dine eksisterende færdigheder på ethvert niveau.

I undervisningen vil vi arbejde med de vigtigste færdigheder i teknikken; herunder embouchure, blæseteknik og fingersætning. På den måde opnår du en smuk klang og mange muligheder for at bruge klarinetten.

Nodekendskab er en fordel, men det er ikke en forudsætning for at kunne deltage i undervisningen, da vi vil arbejde med lettere node- og rytmelæsning.

Undervisningen foregår individuelt, og der er 2-3 deltagere pr. hold.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.01.2024 18:00-19:10 Frederiksberg Gymnasium Gareth Rimes
2 Onsdag 07.02.2024 18:00-19:10 Frederiksberg Gymnasium Gareth Rimes
3 Onsdag 21.02.2024 18:00-19:10 Frederiksberg Gymnasium Gareth Rimes
Se alle Se færre
Underviser

Gareth Rimes

Jeg er englænder og har undervist i mange år på aftenskole i København. Jeg synes, det er sjovt at undervise i klarinet. Det giver mig mulighed for at videregive den erfaring, jeg har med det instrument og den musik, jeg har elsket, siden jeg var ung.

Jeg startede med at spille på klarinet, da jeg var 8 år gammel. Senere gik jeg på Royal College of Music i London som juniorstuderende i klarinet og klaver i 6 år.

Jeg prøver nu at give min kærlighed til musik videre til mit 8-årige barn, som også lærer at spille klaver (og hvem ved – muligvis også klarinet en dag!).