Skip to content
Lær at spille fløjte hos FOF København

Tværfløjte

Dyk ned i en verden af musikalsk udforskning med tværfløjten, hvor vi kombinerer elementer fra både klassisk og rytmisk musik. Tværfløjten er et fortryllende instrument, der bringer både elegance og kraft til musikken. Med sit lyse og klare toneomfang er tværfløjten velegnet til både klassisk musik og rytmiske genrer, hvor den kan tilføje smukke melodier og sprøde harmonier.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi arbejder med både klassisk og rytmisk musik, fokuserer på toneudvikling, intonation, fortolkning, fingerteknik og sammenspil. Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med til dette kursus. For begyndere er fokus på de grundlæggende teknikker og musikalske udtryk, mens de øvede arbejder på at videreudvikle deres frasering, teknik og improvisationsevner.

Medbring

Medbring selv instrument. Underviseren står klar til at hjælpe dig med køb eller leje af et instrument, så du kan komme i gang med din musikalske rejse.

Værd at vide

Holdene er små med kun 2-3 deltagere, hvilket giver rig mulighed for personlig vejledning og udvikling.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 17:00-17:45 FOF Musikskolen Nørreport Mariane Bitran
2 Torsdag 08.02.2024 17:00-17:45 FOF Musikskolen Nørreport Mariane Bitran
3 Torsdag 22.02.2024 17:00-17:45 FOF Musikskolen Nørreport Mariane Bitran
Se alle Se færre
Mariane Bitran underviser hos FOF København
Underviser

Mariane Bitran

Uddannelse: Født i Paris Frankrig, begyndte at spille fløjte som niårig, og blev i 1979 uddannet hos Regis Calle og Raymond Guyot, Klassisk uddannet i tværfløjte, 1er prix CNR, Frankrig. 1er Prix solfège og Mention d’excellence i tværfløjte, CNR Paris. 

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har indspillet to Cd’er for Stunt Records under eget navn: "All One" i 2006 og, "A Place For You" i 2003. I 2008 indspillede jeg "Grey to Blue" i samarbejde med pianisten Makiko Hirabayashi, og jeg har lavet skolekoncerter med Ijexa Group for bl.a. LMS, levende musik i skolen. Derudover har jeg spillet/indspillet med: Paris Flute Orchestra, Pernille Bevorts Radio Bevort, Simon Spang-Hanssens Cafe Centra og Brazilian Project, Peter Danstrups Sacrified, Christophe Chassol,  Nene, Louis og Francois Moutin 5tet, Bertrand Renaudin Zoomtop Orchestra med Richard Bona, pianisten Bojan Zulfikarpasic (Bosnia),Alain Apaloo (Togo),Api Pipo feat. Kurt Rosenwinkel (USA).

Undervisningserfaring: Jeg har undervist på aftenskoler, men ligeledes på det Jyske Musik Konservatorium fra 2011 til 2015, København Rytmisk Musik Konservatorium (fløjteensemble workshop og timelektioner til saxofonist/fløjtenister), MGK Ishøj (timelektioner) og ved fløjtestævner i Sønderborg.

Andet: Efter at have lyttet til og eksperimenteret med pop/rock musik opdagede jeg jazzen (Dolphy, Coltrane, "Return to Forever",…). Jeg begyndte sin professionelle karriere i 1981 i Paris og har boet i København siden 1998, hvor jeg deler min tid i mellem koncerter, indspilninger og undervisning.