Skip to content
Lær at spille guitar hos FOF København

Soloundervisning – akustisk og rytmisk guitar

Kunne du tænke dig at akkompagnere dig selv og andre, eller spille små solo-guitarstykker? Vi arbejder med becifring, rytmelære, fingerspil og sammenspil og med repertoire fra rock, blues, jazz, pop og klassisk.

Guitaren er det eneste instrument, der har samme spændvidde som vokalen. Det siger en del om, hvor spændende det kan være at udforske instrumentet, og hvor mange muligheder der gemmer sig. Ét eksempel er, at du kan lære, hvordan du får flest mulige nuancer ud af den enkelte melodi, for som du måske allerede ved, er der meget at hente blot ved at ændre lidt i anslaget, placeringen, stemmeføringen eller lignende. 

Værd at vide

Kontakt evt. underviseren, før du tilmelder dig.

Der er kun 1 deltager pr. hold, og hver mødegang er 25 min.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.02.2024 17:00-17:45 FOF Musikskolen Nørreport Steen Joel
2 Mandag 19.02.2024 17:00-17:45 FOF Musikskolen Nørreport Steen Joel
3 Mandag 26.02.2024 17:00-17:45 FOF Musikskolen Nørreport Steen Joel
Se alle Se færre
Steen Joel underviser hos FOF København
Underviser

Steen Joel

Uddannelse: Jeg har studeret guitar, hørelære, arrangement, improvisation, sammenspil m.v. på Berklee College of Music i USA og på AUC i Ålborg. 

Undervisningserfaring: Siden 1973 har jeg virket som musiker, og guitarist i forskellige bands. Jeg er en erfaren underviser fra flere forskellige musikskoler og aftenskoler. Jeg har undervist siden 1983 i el- og akustisk guitar, hørelære, musikteori og sammenspil.