Skip to content
Lær at spille saxofon hos FOF København

Saxofon – ulige uger

Vi arbejder meget med klang, for klangen er kilde til inspiration! Lyder det godt, får man automatisk lyst til at spille mere. Vi arbejder også med vejrtrækning, mundstilling, fingersætning, intonation, lettere nodelæsning, rytmik og fornøjer os sammen med lettere melodispil. 

Medbring selv saxofon. Vi spiller musik fra både det rytmiske og klassiske repertoire. 

Der er 2-3 deltagere pr. hold.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 18:00-19:40 FOF Hellerup St. Jon Sensmeier
2 Mandag 26.02.2024 18:00-19:40 FOF Hellerup St. Jon Sensmeier
3 Mandag 11.03.2024 18:00-19:40 FOF Hellerup St. Jon Sensmeier
Se alle Se færre
Underviser

Jon Sensmeier

Uddannelse: Jeg er kandidat i Music Performance fra Rytmisk Musikkonservatorium København med speciale i saxofon og electronics.

Andre faglige kvalifikationer: På grund af mit eget arbejde med elektronisk musik, er jeg blevet en haj til Ableton Live, sound processing, mikrofoner, effekter, midi-controllere og musikproduktion. Jeg spiller og underviser også i tværfløjte (som er mit bi-instrument), jazzharmoni, musikteori, komposition og hørelære, hvilket alt sammen kan blive en del af undervisningen.

Undervisningserfaring: Gennem årene har jeg samlet og udviklet solide metoder til at formidle saxofonen med alle dens kvaliteter og udfordringer. Jeg føler mig hjemme i mange forskellige stilarter (bl.a. jazz, klassisk, folklore, rock og pop), og vi kan bruge dem alle til at lære jer rytme, harmoni, improvisation og sammenspil. Min undervisningserfaring kommer både fra mit arbejde på forskellige musikskoler i Tyskland og privatundervisning af en del elever siden 2012.

Andet: Jeg er oprindeligt fra Tyskland, og jeg har heldigvis lært at snakke flydende dansk gennem en række sprogkurser og en dansk hverdag, men nogle gange lyder det alligevel lidt sjovt!

Tlf: 50393215

Mail: jon.sensmeier+fof@gmail.com