Skip to content
Sangundervisning hos FOF København

Sang – klassisk og rytmisk – daghold

Grundlæggende sangteknik, hvor vi arbejder med vejrtrækning, støtte, kropsholdning, klang og udtryk. Med udgangspunkt i, hvad netop du har brug for, vil du udvikle din stemme og dens omfang og lære dens udtryksmidler bedre at kende. Repertoiret kan spænde vidt – fra klassisk og viser over pop, musical og jazz til lettere rock. 

Kontakt gerne underviser med spørgsmål og/eller særlige ønsker.

Der er 2-3 deltagere pr. hold.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.01.2024 09:00-10:40 FOF Musikskolen Nørreport Ulla Munch
2 Tirsdag 30.01.2024 09:00-10:40 FOF Musikskolen Nørreport Ulla Munch
3 Tirsdag 06.02.2024 09:00-10:40 FOF Musikskolen Nørreport Ulla Munch
Se alle Se færre
Underviser

Ulla Munch

Uddannelse: Jeg er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium og er derudover cand.phil. ved Københavns Universitet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er karriererådgivning for professionelle musikere, hvor jeg bl.a. laver mentaltræning for dem og andre performere. Jeg har viden om ledelse i praksis og positiv ledelse.

Undervisningserfaring: Jeg har 25 års erfaring som både privat underviser og stemmeteknisk rådgiver for professionelle sangere og dirigenter. Jeg har erfaring fra MGK som underviser i sang, fra FOF, Sjællands kirkemusikskole og DR pigekoret.

Andet: I undervisningen arbejder du med vejrtrækning og sund stemmebrug, der gør stemmen fleksibel og stærk, så du altid har en sund stemme. Skal du til audition, får du tips og tricks til, hvordan du bliver klar til at stå foran en jury.