Skip to content
Sangundervisning hos FOF København

Sang – klassisk og rytmisk – daghold

Grundlæggende sangteknik, hvor vi arbejder med vejrtrækning, støtte, kropsholdning, klang og udtryk. Med udgangspunkt i, hvad netop du har brug for, vil du udvikle din stemme og dens omfang og lære dens udtryksmidler bedre at kende. Repertoiret kan spænde vidt – fra klassisk og viser over pop, musical og jazz til lettere rock. 

Kontakt gerne underviser med spørgsmål og/eller særlige ønsker.

Der er 2-3 deltagere pr. hold.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.08.2024 16:30-17:15 FOF Musikskolen Nørreport Anna Thorup
2 Mandag 12.08.2024 16:30-17:15 FOF Musikskolen Nørreport Anna Thorup
3 Mandag 19.08.2024 16:30-17:15 FOF Musikskolen Nørreport Anna Thorup
Underviser

Anna Thorup

Uddannelse og faglige kvalifikationer: Min faglige baggrund har jeg i Ian Adams metode og jeg har kontinuerligt videreuddannet mig via kurser m.m. hos bl.a Jo Estill og Marie Bergman og andre. De seneste år har jeg modtaget undervisning i Richard Millers klassiske sangteknik, som også er blevet en vigtig del af min undervisning.
Jeg har mange års undervisningserfaring i individuel sangundervisning og også med mindre grupper, der har afholdt koncerter.

Andet: I ”Sang klassisk og rytmisk” er det først og fremmest den enkeltes teknik og udtryk, der arbejdes med. Jeg lægger vægt på at opbygge et godt fundament, der er forudsætningen for at videreudvikle stemme og klang. Jeg lægger også vægt på, at møde kursisten der, hvor han/hun er, og at deltageren får tillid til sin egen stemme og sang. 
Sangvalget er meget varieret (dog ikke hård rock) og foregår i et samspil mellem, hvad du brænder for, og hvad der er hensigtsmæssigt for din stemme lige nu. Medicinsk Qi Gong efter Biyun-metoden.

Uddannelse og faglige kvalifikationer: Jeg er uddannet Qi Gong-instruktør af Grandmaster Fan Xiulan, der har grundlagt Biyun-metoden. Fan Xiulan er læge i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) med speciale i Qi Gong. Jeg videreuddanner mig løbende indenfor Biyun-metoden.

Andet: Medicinsk Qi Gong er en af hjørnestenene i TKM og bygger på de samme principper som akupunktur: at livsenergien løber i baner (meridianer). Træning af Qi Gong løser op for blokeringer i disse. Kurset er Jichu Gong (dvs grundformen, trin 1). Læs mere her: www.biyun.dk.