Skip to content
Lær fransk hos FOF København

Fransk – niveau A1

Har du allerede en smule kendskab til fransk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i fransk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie, hvor du ønsker at begå dig på simpelt fransk ved at udvide dit ordforråd gennem øvelser, der stimulerer den praktiske talefærdighed.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik. Undervejs vil du også få et indblik i den franske kultur.

Hvem er målgruppen?

Fransk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 05.03.2024-11.06.2024
  • Adresse Gladsaxe Hovedbibliotek
    Søborg Hovedgade 220
    2860 Søborg
  • Lokale Mødelok.1
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Er du ny på holdet bedes anskaffe ibogen Début 1 (Vibeke Gade) (pris ca. 170 kr.). Den kan f.eks. købes hos Systime.dk. Den fysiske bog er dyere og underviser anbefaler ibogen.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 05.03.2024 19:00-20:40 Gladsaxe Hovedbibliotek Stig Borchersen
2 Tirsdag 12.03.2024 19:00-20:40 Gladsaxe Hovedbibliotek Stig Borchersen
3 Tirsdag 19.03.2024 19:00-20:40 Gladsaxe Hovedbibliotek Stig Borchersen
Se alle Se færre
Underviser

Stig Borchersen

Uddannelse: Jeg er cand.mag. i fransk og datamatisk lingvistik hos Københavns Universitet. Derudover har jeg en fransk bachelor i litteratur og fonetik, »License de Lettres Modernes«, hos Université de Strasbourg. Jeg har også en MBA fra Ecôle de Management de Lyon.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har mangeårig erfaring inden for IT Management Consulting.

Undervisningserfaring: Jeg har undervisningserfaring i fransk fra bl.a. aftenskoler, coaching og som lærer/vikar. 

Andet: Mine 2 byer i Frankrig er Strasbourg og Lyon, hvor jeg har boet og studeret. Fra l’Université de Strasbourg har jeg en uddannelse i litteratur med speciale i fonetik/fonologi. Netop udtale og forståelse af lydene i sproget lægger jeg stor vægt på som underviser. Fra l’Ecole de Management de Lyon har jeg en »Master of Business Administration«, hvorved jeg bl.a. har stor indsigt i fransk erhvervsliv, økonomi og ledelseskultur.

Ud over min franske baggrund har jeg gennem mange år arbejdet som konsulent og konsulent-manager i førende IT- og konsulenthuse. Mit speciale er IT-strategi og optimering af IT-organisationer, og jeg tilbyder i den sammenhæng også rådgivning til franske virksomheder i Danmark.

Mens jeg var læste i København var jeg 4-sproget turist-guide ved Havnerundfarten.