Skip to content
Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – niveau A1

Har du allerede en smule kendskab til italiensk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Italien, hvor du ønsker at begå dig på simpelt italiensk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik – særligt fokuserer vi på passato prossimo (førnutid). Du lærer også at beskrive dit hus, bestille mad på restaurant og reservere et hotelværelse. Undervejs vil du også få et indblik i den italienske kultur og italienernes hverdag.

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 22.02.2024-13.06.2024
  • Adresse KBH K, Nørregade
    Nørregade 7 C, 1.th.
    1165 København K
  • Lokale Lok.3
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Er du ny kursist bedes købe denne bog til undervisningen: "Nuovo espresso 1. Libro studente e libro esercizi" (ISBN-10: 8861823181), niveau A1. Luciana Ziglio, Giovanna Rizzo (2014). Underviseren fremsender derudover materiale på mail, som deltagerne bedes printe ud og medbringe til undervisningen.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.02.2024 18:30-20:10 KBH K, Nørregade Lorenzo Cigana
2 Torsdag 29.02.2024 18:30-20:10 KBH K, Nørregade Lorenzo Cigana
3 Torsdag 07.03.2024 18:30-20:10 KBH K, Nørregade Lorenzo Cigana
Se alle Se færre
Lorenzo Cigana
Underviser

Lorenzo Cigana

Uddannelse: Jeg er postdoc i lingvistik ved Københavns Universitet, og jeg fik min doktorgrad i »joint supervision« mellem Italien og Belgien.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har altid haft en stor fascination af sprog i almindelighed og grammatik, som er vores fælles og primære middel til at udtrykke individuelle og kulturelle identitetsværdier i. Derfor er lingvistik og sprogvidenskab mit valgområde, hvor jeg startede min forskning tilbage i 2011, og jeg førte den videre på forskellige universiteter i Europa. Jeg har undervist i sprogvidenskab i Italien, Tjekkiet og Brasilien, og jeg har meget lyst til at sprede min egen kultur og sprog som en del af det menneskelige samfund.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist udlændinge i italiensk på forskellige niveauer i Italien og vil gerne dele min begejstring og ekspertise i italiensk. Sammen skal vi skabe vores egen vej gennem det italienske sprog i overensstemmelse med deltagernes interesse og motivation. Jeg har primært undervist bachelor- og universitetsstuderende.