Skip to content
Spanskundervisning i FOF

Spansk – niveau A2+

Har du allerede et grundlæggende kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A2?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øger du dit ordforråd og forbedrer dine talefærdigheder, når vi læser lette bøger, korte tekster, hører sange og kigger på billeder sammen. Vi fokuserer på hverdagssprog, så du er klædt på til at begå dig i dagligdagssituationer i Spanien og i Latinamerika.

Vi laver dialogøvelser, rollespil og øver oplæg, hvor du lærer at formulere dig om personlige oplevelser og indtryk. Vi fortsætter med at gennemgå grammatikken. Undervejs vil du også få yderligere indblik i den spanske og sydamerikanske kultur

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A2+ er for dig, som kan forstå hovedindholdet i almindelige dagligdags emner, hvor sproget er klart og præcist, og du kan deltage aktivt i en samtale. Du forstår hovedindholdet i radio- og tv-udsendelser, der berører aktuelle emner, hvis der tales langsomt og tydeligt, og du lærer, at udtrykke dig og forklare indholdet. Du forstår tekster, der er skrevet i dagligdags sprog eller er arbejdsrelateret. Du kan selv udfærdige enkle typer af breve, fx takkekort eller en invitation. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 06.02.2024-11.06.2024
  • Adresse Engelsborgskolen
    Engelsborgvej 66
    2800 Kongens Lyngby
  • Lokale Lok.A5
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Vi benytter denne bog på kurset: Nuevo Español en Marcha, libro del alumno. A1/ A2, Francisca -Castro et. al. Kan. f.eks. købes hos Amazon.com

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.02.2024 18:45-20:25 Engelsborgskolen Rosa Isabel Cuc
2 Tirsdag 20.02.2024 18:45-20:25 Engelsborgskolen Rosa Isabel Cuc
3 Tirsdag 27.02.2024 18:45-20:25 Engelsborgskolen Rosa Isabel Cuc
Se alle Se færre
Isabel Cuc underviser hos FOF København
Underviser

Rosa Isabel Cuc

Opvokset i en traditionel mayafamilie i Campeche i det sydlige Mexico. I Mexico City, hun tog en BA i spansk sprog og litteratur og en MA i latinamerikastudier fra Universidad Autónoma de México i Mexico City, der er et af Latinamerikas største og ældste universiteter.

Isabel har arbejdet mange år som gymnasielærer i spansk og litteratur i Mexico City samt på universiteter i Mozambique og Nicaragua. Dertil har hun i adskillige år undervist udlændinge i spansk i både Mexico og Danmark. Hun har boet i Danmark i to perioder siden 2001. Hun er meget interesseret i spansk og latinamerikansk kultur, og hun inddrager litteratur, film, musik, dans og meget andet i sin undervisning.

Derudover er Isabel også danselærer i salsa og  latino mix. Hun er uddannet i moderne dans i Mexico City og siden 2002 har hun været lærer i latinamerikanske rytmer: salsa, merengue og mambo. Under kunstnernavnet Laisa har hun lavet forskellige koreografier i Mexico, Mellemamerika, Mozambique og Danmark.

Læs mere på cucrisa.wixsite.com/laisa