Skip to content
Lær tyrkisk hos FOF København

Tyrkisk – begyndere

Tyrkiet er et af danskernes foretrukne rejsemål, og oplevelserne bliver helt anderledes og får ekstra perspektiv, hvis du har et elementært kendskab til landets sprog og kultur. Det giver dig langt flere oplevelser og muligheder undervejs. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Tyrkiet.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i tyrkisk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på dagligdagsvendinger og lette dialoger, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Du får en praktisk indføring i udtale, grammatik og sprogets opbygning. Undervejs får du indblik i Tyrkiets kultur, historie og samfundsforhold. 

Ring gerne til underviseren for vejledning om valg af niveau. Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 19.02.2024-10.06.2024
  • Adresse KBH K, Fiolstræde
    Fiolstræde 44
    1171 København K
  • Lokale Lok.2, 3.sal tv.
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer: inkluderet i prisen er diverse materialer som udleveres af underviseren i form af kopier. Derudover bedes du købe følgende bog som skal bruges i undervisningen (kopier til browser, det er ikke et aktivt link):https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=644233

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 19:00-20:40 KBH K, Fiolstræde Ramazan Dicle
2 Mandag 26.02.2024 19:00-20:40 KBH K, Fiolstræde Ramazan Dicle
3 Mandag 04.03.2024 19:00-20:40 KBH K, Fiolstræde Ramazan Dicle
Se alle Se færre
Deltag i undervisning hos Ramazan Dicle - FOF København.
Underviser

Ramazan Dicle

Uddannelse:

  • Mastergrad i sprogvidenskab, Stockholms Universitet, Sverige, 2013.
  • Bachelorgrad i engelsk sprog og lingvistik med certifikat i engelsk undervisning, Hacettepe Universitet, Tyrkiet, 2010.
  • Magistergrad i generel lingvistik, Uppsala Universitet, Sverige, 2008.

Andre faglige kvalifikationer: Bl.a. kurser på Harvard Graduate School of Education i »Universal Design for Learning«, »Mulighederne ved tosprogethed: At betjene nutidens unge engelske sprogindlærere« og et kursus i undervisning for forståelse.

Undervisningserfaring: Undervisning i engelsk og i engelsk som andet sprog. Derudover to års undervisning i tyrkisk.