Skip to content
Tag et havekursus og design din drømmehave i FOF Nordsjælland

Design din drømmehave – planteanvendelse

Tilbring en hel dag sammen med professionel havearkitekt med kun fem deltagere på holdet. Derudover får du opstartshjælp samt 30 minutters privat opfølgnings-konsultation over e-mail eller telefon.

Dette er et tilbud til dig, som har styr på det grundlæggende havedesign, men ønsker professionel hjælp til at udvælge de rette planter samt koordinere sammensætningen. Den rette planteanvendelse er utrolig vigtig for at skabe en dejlig haveoase, men det kan være svært at overskue det store planteudvalg. Med den rette viden om planterne kan man også spare mange fejlindkøb og dermed unødige udgifter.

Alle kan deltage, men holdet er et ideelt fortsætterhold til dig, der har deltaget på holdet Design din drømmehave – det store overblik.

Din underviser er havearkitekt og hortonom Annemarie Sørensen, som bl.a. har speciale i stauder.

Medbring

Medbring papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter) samt fotos (digitalt eller papir) af haven og evt. bedene samt af planterne, hvis du ønsker identifikation af dem. Tag også gerne lister over eksisterende og ønskede planter. Du må også meget gerne tage forskellige havebøger og inspirationsmateriale med.

Værd at vide

For at få det fulde udbytte af holdet anbefales det, at du har opmålt din have og bede på forhånd. Vejledning hertil vil blive tilsendt til alle deltagerne to uger før kursusstart.

Det er muligt at kontakte læreren, hvis der opstår spørgsmål til optegningen før og under forløbet.

Der vil blive udleveret kursusmateriale, som koster 50 kr. Materiale fra kurset Design din drømmehave – det store overblik kan genbruges.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 29.03.2025 10:00-16:00 FOF Huset, Ordrup Annemarie Sørensen
Underviser

Annemarie Sørensen

Gartner-datter og uddannet hortonom fra den gamle Landbohøjskole samt med div. kurser inden for havearkitektur.

Annemarie har undervist hos FOF i ca. 20 år med alt fra foredrag om havekunstens historie til intensive kurser, hvor der undervises i at designe egen have.

Har siden 1996 været selvstændig med firmaet Hortea HaveDesign, som tilbyder havevandringer, konsulentbistand inden for f.eks. beskæring, have- og planteplaner samt kreativ vedligehold og anlæg af haver med fokus på beplantning.

Annemarie har et bredt erfaringsgrundlag for at give sine kursister det bedste udbytte mht. viden om haver og planter.