Skip to content
Kom til arkitektur rundvisning ved Operaparken.

Oplev Operaparken og få frokost i Væksthuset

Vi fejrer åbningen af den spektakulære og to hektar store Operapark med et unikt frokostbesøg i øhavens nye storslåede orangeri, hvor beplantning strækker sig 12 meter op mod lyset fra parkeringskælderen i de underliggende etager. Naboøen Papirøen er endnu ikke helt åben, men vi besøger øen i den udstrækning, byggeriet tillader det.

Det nye Væksthus ved Operaparken Oplev det nye Operaparken med FOF KBH Se det nye og moderne Operaparken med FOF København
Visualiseringer af den nye Operapark. Foto: COBE 2019.

Vi mødes ved Inderhavnsbroen ved Broens Gadekøkken og går forbi kulturhuset Nordatlantens Brygge og det prisbelønnede Krøyers Plads. Vi passerer Børnebyen på Christianshavn – Danmarks største daginstitution. Vi ser Kanonbådsskurene og bygningskomplekset Torpedohallen, hvor 67 lejligheder er opført i flådestationens gamle værft for motortorpedobåde. Vi passerer Operaen og det nyistandsatte erhvervsområde Kuglegården, inden vi slutter turen af med Papirøen og selve Operaparken.

Se hvordan det nye Operaparken er blevet med FOF København Operaparkens møde med vandet- visualisering Vinterlandskabet Operaparken
Visualiseringer af det nye Operapark og dets nærområder. Foto: COBE 2019.

Værd at vide

Mødested: Den Grønlandske Handelsplads, Broens Gadekøkken, lige ved Inderhavnsbroen (Christianshavnssiden), København K.

Slutsted: Operaparken ved Operaen.

Øverste billede: Foto: COBE 2019.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 07.06.2024 11:00-14:00 Den Grønlandske Handelsplads Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag. i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.