Skip to content
Besøg i Perchs Tea Room

En oplevelse for te-elskere

Kom med til et særarrangement i Perchs Tea Room, hvor du bliver indført i teens vidunderlige verden.

Undervejs hører vi om mange the sorter, dyrkning af teen og om theens og forretningens historie. Perchs Tea Room er ejet af Skandinaviens ældste theforretning, hvor man i 187 år har handlet med te.

Vi skal smage 7-8 typer te, og under foredraget får vi serveret fingersandwich, petit fours og friskbagte scones med lemoncurd og marmelade. Til sidst vil er der mulighed for at se sig omkring og handle i butikken.

Værd at vide

Mødested: Kronprinsensgade 5, 1114 København K.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 05.11.2024 18:00-21:00 Perch's Thesalon Bente Hatting Gjelten
Turleder

Bente Hatting Gjelten

Mag.art. i teatervidenskab fra Københavns Universitet og aut. guide.

Bente har i over 40 år undervist i FOF dels i Gentofte dels i Hørsholm i aktuelle teaterforestillinger og litteratur. Derudover har hun arrangeret talrige kulturrejser, bl.a. 21 gange til Gotland, derudover initiativtager til rigtig mange “Indenfor murene”-besøg, hvor vi med FOF-grupper besøger interessante steder og ofte får specialrundvisninger.

Rundt om i FOF-afdelinger holder Bente foredrag om aktuelle kulturbegivenheder eller berømte forfattere, senest “Er det forbandet at være dannet” (bl.a. om Emma Gad). I flere år har hun stået for “Teaterbrevkassen” og kaldes “Teatrets Emma Gad.”