Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
På bageskolen i vinterferien får du en sjov og lærerig oplevelse med velsmagende bagværk i alle afskygninger.
Måske er dette kursus din start med bagning, eller måske har du allerede bagt en masse, men vil gerne have ny inspiration og lære endnu mere.
Uanset om det er det ene eller det andet, så er du meget velkommen på bageskolen, og det kræver ingen særlige forudsætninger at være med.
Vi skal både bage flotte kager og spændende brød, og brød som du kan have med i madpakken. Vi kommer også til at lave lidt fyld til brødet som f.eks. hjemmelavet marmelade og hummus.
Menuen sammensættes dog af underviseren efter sæson og råvarer.
På bageskolen er vi sociale og arbejder sammen i små grupper – og forhåbentlig får vi også nye venner.
Undervejs får du tips og tricks til, hvordan brød og kager bliver velsmagende og lækre, når du skal gentage det derhjemme efterfølgende. Du hører også om ting som hæveteknik, anretning og æltning.
Vi afslutter hver mødegang med at smage på dagens bagning, og vi spiser vores hjemmelavede frokost sammen.
Efter kurset vil du kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejligt hjemmelavet bagværk.
Viskestykker, karklude og gerne nogle frostposer til evt. bagværk, som er i overskud.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 10.02.2025 | 10:00-15:00 | KBH V, Humletorvet | Glika Koutina |
2 | Tirsdag 11.02.2025 | 10:00-15:00 | KBH V, Humletorvet | Glika Koutina |
Uddannelse: Jeg er uddannet lærer og fødevareteknolog, og jeg har erfaring som mad-underviser på forskellige uddannelsessteder.
Andre faglige kvalifikationer: Som underviser brænder jeg for madlavning, og jeg vil gerne formidle det videre til både voksne og børn. Når man laver mad med andre og især med familie stiger nydelsen og kreativiteten, og der bliver skabt et bånd. Jeg håber, at FOF Københavns køkken kan være et sted, hvor der er plads til at lykkes med dette mål.
Undervisningserfaring: Som underviser brænder jeg for undervisning og mad, og jeg vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med dig! Jeg har primært undervist børn og unge i madkundskab, og i øjeblikket arbejder jeg som lærer på en friskole.