Lad dit barn få en sjov og lærerig oplevelse sammen med andre madglade børn i sommerferien.
Mange børn har en enorm glæde og interesse for madlavning, og de bliver inspireret af at dufte, røre, smage og ikke mindst eksperimentere. Jo mere de får lov til at prøve, jo bedre og mere modige bliver de i køkkenet.
Vi skal lære om smag, sund mad, økologi, bæredygtighed, og hvor maden kommer fra. Nogle retter laver vi ud fra faste opskrifter, nogle opskrifter udvikler vi selv, og endelig er der rig mulighed for selv at finde på nye måder at tilberede maden på. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter.
I løbet af dagene spiser vi selvfølgelig alt den lækre mad, og forhåbentlig får barnet mange nye favoritretter. Hvis vi får brug for frisk luft (og vejret tillader det), bliver dagen krydret med en tur i J.C. Jacobsens Have, eller måske vi tager på en lille picnictur?
På kokkeskolen er vi sociale og arbejder sammen i grupper – og måske får vi også nye venner.
Kurset afsluttes med en hyggelig sammenkomst fredag kl. 13.30, hvor børnene inviterer forældrene til tapas. Børnene skal selv dække bord, servere og endelig præsentere den lækre mad, inden man må sætte tænderne i den!
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet mad.
Holdet er både for drenge og piger.
På sommerkokkeskolerne for børn er der altid to undervisere, så der er god tid til det enkelte barn. I år er dine undervisere Christine Stokkebye og Paw Nielsen. Både Christine og Paw er faste undervisere hos os, og de underviser i flere forskellige madkurser for både voksne og familier.
Viskestykker og karklude.
I prisen er inkluderet råvarer og drikkevarer, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Kurset bliver afholdt i FOFs flotte nye køkken på Humletorvet ved Carlsberg Station. Yderligere informations fremsendes en uge inden kursusstart.