Græsk mad er meget børnevenligt og indeholder mange sunde og velsmagende ingredienser, der er populære blandt børn.
Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. Vi skal prøve kræfter med det græske køkken og kommer omkring mange børns favoritretter – og så har vi det sjovt.
Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter, og så skal vi selvfølgelig smage på alt den lækre mad.
På kurset vil der blive introduceret og gennemgået forskellige græske retter, som vi efterfølgende sammen giver os i kast med at kokkerere. Vi skal arbejde i små grupper, hvor vi arbejder sammen på tværs af generationer, når vi skal lave to til tre forskellige retter.
Nogle retter vil være genkendelige – måske fra en sommerferie i det græske – mens andre vil være nye både i sammensætning og smage. Det kan f.eks. være en dip, en hovedret og noget tredje, der passer til resten af menuen, som f.eks. bagt feta med honning og sesam eller spændende salater.
Sidst men ikke mindst handler det selvfølgelig om, ligesom grækerne, at nyde maden, vi har lavet sammen. Og forhåbentligt har I fået lyst og inspiration til at fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet græsk mad.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, forklæder og evt. en god kniv.
Prisen er inkl. råvarer og dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.
Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 22.02.2025 | 10:00-14:10 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Glika Koutina |
Uddannelse: Jeg er uddannet lærer og fødevareteknolog, og jeg har erfaring som mad-underviser på forskellige uddannelsessteder.
Andre faglige kvalifikationer: Som underviser brænder jeg for madlavning, og jeg vil gerne formidle det videre til både voksne og børn. Når man laver mad med andre og især med familie stiger nydelsen og kreativiteten, og der bliver skabt et bånd. Jeg håber, at FOF Københavns køkken kan være et sted, hvor der er plads til at lykkes med dette mål.
Undervisningserfaring: Som underviser brænder jeg for undervisning og mad, og jeg vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med dig! Jeg har primært undervist børn og unge i madkundskab, og i øjeblikket arbejder jeg som lærer på en friskole.