Skip to content

Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.

foto af grøntsager

Sund mad i børnehøjde – familiehold med børn fra 8 år

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.

Vi skal lave sund og nem hverdagsmad. I løbet af dagen laver vi forskellige slags retter både med og uden kød, men alt sammen med opmærksomhed på sundhed, smag og tidsforbrug. Underviseren sammensætter menuen ud fra sæsonens råvarer.

Vi afslutter dagen med sammen at spise det tilberedte mad, og der er derfor kun brug for at medbringe eventuelle drikkevarer, I selv føler behov for. Der er fokus på de gode råvarer, og efter kurset kan I fortsætte derhjemme og imponere resten familien og venner med jeres kulinariske færdigheder.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde og 2-3 opbevaringsbøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet.

Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 26.01.2025 11:00-15:10 Skovlyskolen Ida Lawaetz
Underviser

Ida Lawaetz

Uddannelse: Jeg er uddannet inden for markedsføring fra Copenhagen Business Academy og Suhrs Madakademi.

Andre faglige kvalifikationer: Til daglig udvikler jeg opskrifter til fødevareproducenter, som bliver brugt på produkterne i butikkerne og til online markedsføring. Derudover har jeg udgivet kogebogen »Grøn smag«, som er en vegetarisk kogebog fyldt med nemme og smagfulde opskrifter.

Undervisningserfaring: Jeg har videreformidlet opskrifter gennem flere år gennem mit opskriftsunivers www.nordish.dk, som er blevet testet og brugt af tusindvis af mennesker. Jeg nyder at dele min passion for mad, og at videreformidle at det ikke nødvendigvis behøves at være svært og tidskrævende at lave et velsmagende måltid.