Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Maling hos FOF København

Farvelære og farveblander-kursus – weekendkursus

Kom helt ned i bunden af din værktøjskasse og hele vejen rundt i farvernes verden. Du bliver præsenteret for små og store øvelser, hvor vi kommer helt rundt i farvecirklen. Du lærer din egen palet at kende og at blande dig frem til alt med blot nogle få farver. 

Du kan arbejde med såvel farveblyanter, fedtkridt, pastelkridt, akryl og blandinger, som du selv ønsker. Det er selve farven, der er i centrum.

Alt efter eget ønske kommer du hjem med enten færdige værker eller en hel masse små prøver til dit videre arbejde.

Information

  • Dato 25.01.2025-26.01.2025
  • Adresse KBH K, Rosenborggade
    Rosenborggade 5
    1130 København K
  • Lokale Værksted 4 (baghus)
  • Bemærkninger Medbring det, du gerne vil arbejde med: akvarel, pastelkridt, fedtfarver, farveblyanter, akrylmaling, oliemaling eller en blanding. Samt papir eller lærred og evt pensler, der passer til dit medie. Du skal dog som minimum have en primær gul, en primær rød og en primær blå samt en hvid. Evt både en zinkhvid og en titaniumhvid. En sort kan være god, men er ikke obligatorisk. Papir til at prøve på samt en palet, hvis dit medie kræver en sådan. Et farvehjul, der kan dreje er også rart at have. De hedder “farbkomponist” i malebutikkerne og er prisen værd, men kan dog undværes.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.01.2025 10:00-15:20 KBH K, Rosenborggade Tina Uhrskov
2 Søndag 26.01.2025 10:00-15:20 KBH K, Rosenborggade Tina Uhrskov
Underviser

Tina Uhrskov

Uddannelse: Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2002.

Undervisningserfaring: Jeg har siden 2003 undervist alt fra helt-tilstede-i-nuet børn i vuggestuealderen til dedikerede kunstnere godt oppe i halvfemserne, i mange forskellige kunstneriske discipliner, primært tegning, grafik, maleri og keramik.

Andet: Med kursisternes individuelle udtryk i fokus er det min ambition at undervise med faglighed, nysgerrighed og nærvær.