Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Brug en dag i vinterferien med introduktion til det spændende kinesiske køkken. På dette vinterferiehold dykker vi ned i den spændende kinesiske madkultur.
Kina er et stort land, og der findes mange forskellige retter. På kurset vil underviseren give dig en kinesisk madoplevelse og introducere til sine egne favoritopskrifter fra det kinesiske køkken, som hun har laver til sin familie ved både højtider og til hverdag.
På workshoppen skal du lære at lave og smage forskellige kinesiske retter. Én af disse er en kinesisk nytårsret, dumpling. De andre er populære kinesiske hverdagsretter med bl.a. kylling og forskellige grønsager, som f.eks. bao, der endda har lagt navn til en Disney kortfilm. Vi lærer også at lave supper og sauce, og vi bruger både oksekød, kylling, rejer og specielle kinesisk svampe.
Til undervisningen er det vores mål, at du til den afsluttende fælles middag vil føle det som om, du spiser på en kinesisk restaurant i Kina – og at du går herfra med følelsen af selv at kunne gå på opdagelse i andre kinesiske delikatesser, så du kan fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.
På holdet er der plads og rum til alle – og her prioriterer vi tiden til at lave maden, samværet og mangfoldigheden.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 08.02.2025 | 10:00-14:30 | Engelsborgskolen, Lyngby | Lei Hou |
Lei Hou har bl.a. arbejdet som kok på en kinesisk restaurant. Lei har altid elsket at lave mad og udvikle egne opskrifter. Hun har en stor viden og interesse for kinesiske madkultur, denne interesse og passion vil hun gerne formidle videre til kursisterne.
Andre faglige kvalifikationer: En anden stor interesse er fotografering og kunst, Lei Hou er medlem af Herlev kunstforening.
Undervisningserfaring: Undervist i kinesisk madlavning og i kinesisk sprog og engelsk.
Uddannelse: Eksportingeniør – arbejder i dag med industrimaskiner til fødevareindustrien.