Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
For English see below.
På dette kursus vil du få en indføring i de smage, som definerer det koreanske køkken.
Et af de måltider, hvor man kommer godt rundt i de koreanske klassikere, er, når der spises koreansk barbecue. Korean BBQ består af et udvalg af forskellige typer kød til stegning, og kødet spises i kombination med et udvalg af hovedsageligt grønt tilbehør. På dette kursus skal vi derfor tilberede forskellige kødudskæringer:
Til ethvert koreansk måltid serveres der tilbehør i form af små anretninger kaldet banchan, som komplementerer måltidet. Vi forbereder en lille håndfuld banchans af forskellige grøntsager, som passer fortrinligt til kødet.
For at fuldende vores måltidet vil vi også tilberede japchae, som er koreanske glasnudler med fint hakkede grøntsager, som vendes i en smagfuld marinade.
Holdet afsluttes med fællesspisning, hvor der smages på alle herlighederne. Hertil serveres ris og kimchi.
Drikkevarer og forklæde samt beholdere med låg til eventuelt overskydende retter, som tages med hjem.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
This course introduces you to the flavours that characterise Korean cuisine. One of the most popular classic Korean meals is the Korean barbecue. Korean BBQ consists of a selection of different meats for grilling.
The meat is typically eaten accompanied with a selection of mainly vegetable side dishes. In this course we will prepare different cuts of meat:
Every Korean meal is accompanied by small side dishes called banchan, which complement the main dish. We prepare a few banchans from a variety of vegetables that pair well with the meats.
To complete our meal, we will also prepare japchae, which is a dish made with glass noodles and finely chopped vegetables tossed in a flavourful marinade.
The class ends with a communal meal where we sample all of the delicious dishes we made and served with rice and kimchi.
Beverages, apron, dishcloth and tea towel.
The price includes all of the ingredients. For the sake of planning and purchasing, food courses are closed for registration approx. 7 days before the start of the course. Please register in good time so that you are guaranteed a place.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 14.01.2025 | 16:30-19:55 | KBH V, Humletorvet | Pernille Son Paulsen |
Uddannelse: Jeg er oprindeligt uddannet cand.merc.int fra CBS (2008). Jeg har sidenhen taget gourmetslagter-uddannelsen med speciale i butik (2020) og er afslutningsvis blevet uddannet pølsemager (2022).
Andre faglige kvalifikationer: Jeg har deltaget som madformidler på Copenhagen Kimchi festival i 2021 og 2022 og afholdt demo på smørrebrød på den koreanske ambassade i 2022. Jeg er medlem af det internationale slagter-netværk Butchers Manifesto, hvis formål er at videreføre det traditionelle slagterhåndværk i en nutidig kontekst.
Undervisningserfaring: Jeg har undervist i madformidling til en koreansk, online madfestival og kulturarrangementer samt i pølsekurser og pop-up.
Andet: Jeg laver small batch-produktioner af pølser, snackpølser og beef jerky under brandet Cph Cured. Gerne fusions-produkter med asiatiske smage – ofte med inspiration fra det koreanske køkken, men også inspireret af 13 års udenlandserfaring i syv forskellige lande. Jeg har tidligere haft et par små start up-projekter indenfor mad, bl.a. hollandske pandekager, salat og sandwich-udbringning samt salg og produktion af friskpølser og hot dogs.