Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Lær at bage med surdej.
Grundig introduktion til bagningens grundteknikker samt forskellige meltyper, hævemetoder og deres ernærings- og smagsmæssige betydning for det færdige brød.
Lær hvordan du bager brød med supersaftig krumme og krystalsprød skorpe. Du lærer at bage med de trendy ur-hveder, og vi dufter og smager forskellene på de forskellige meltyper. Vi ser også, hvordan det gode mel og forskellige melsorter påvirker dit brød og bageresultat.
Vi bager efter forskellige teknikker og fremstiller lækkert brød – fortrinsvis med økologiske ingredienser. Lær om brødets krumme og de forskellige typer af hvedesorter, som vi skal dufte og smage forskellen på.
Undervejs gives masser af tips til, hvordan hverdagens bagning bliver nemmere og resultatet mere velsmagende. Vi smager selvfølgelig på brødet, og efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejligt friskbagt brød.
Du får masser af inspiration og viden under kurset, og en surdej og dej med hjem til næste dags morgenbrød.
Kort sagt, bliv endnu mere bageglad!
Drikkevarer, karklud, min. 2 viskestykker, forklæde og opbevaringsbøtte med låg til surdej. Derudover kan der være andet bageudstyr, som evt. bedes medbringes. Vi udsender et velkomstbrev ca. en uge inden afvikling af kurset med information.
Vi bruger fortrinsvis økologiske ingredienser. Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.