Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Lær at fremstille små lækre fyldte chokolader. Vi arbejder med at få en fornemmelse af, hvad der skal til for at opnå den rigtige temperering, som er så vigtig for det perfekte knæk og chokoladens blanke udseende.
På kurset skal du selv temperere chokolade, støbe chokoladeskaller, fylde hjemmelavet fyld i og lukke chokoladerne.
Undervejs vil der være lidt te og kaffe, og vi skal selvfølgelig også smage på chokoladerne.
Viskestykker, karklude og en lille opbevaringsbøtte til at tage de færdige chokolader med hjem.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.