Skip to content
Surdej kursus FOF

Surdejsbagning – 2 mødegange

At kultivere den gode surdej er en kunst. På dette kursus over to gange lærer du teorien bag surdej, laver din egen surdej og så bager vi selvfølgelig også surdejsbrød.

Kurset er fordelt over to kursusgange, hvor første kursusgang varer 1,5 time og giver dig teori om surdej, du lærer vedligeholdelse af din surdej, og så laver du din egen surdej. Anden kursusgang varer 4 timer, og her skal vi bage dejligt surdejsbrød.

Medbring

2-3 viskestykker, karklud og forklæde samt drikkevarer. Husk en bøtte til opbevaring af surdejen. Det er vigtigt, at beholderen kan holde helt tæt.
Derudover er det en forudsætning for at deltage i kurset, at du medbringer en røremaskine.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

  • Dato 02.04.2025-09.04.2025
  • Adresse Hillerødsholmskolen
    Hillerødholms Allé 2-4
    3400 Hillerød
  • Lokale Skolekøkkenet
  • Bemærkninger OBS! vær opmærksom på, at der er to forskellige mødetidspunkter og varighed på de to kursusdage, se kalender. Det er en forudsætning for at deltage på kurset, at du medbringer en røremaskine. Husk forklæde, karklud og to-tre viskestykker samt opbevaringsbokse til bagværk.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 02.04.2025 18:00-19:30 Hillerødsholmskolen Jutta Pallesgaard
2 Onsdag 09.04.2025 18:00-21:00 Hillerødsholmskolen Jutta Pallesgaard
Underviser

Jutta Pallesgaard