At kultivere den gode surdej er en kunst. På dette kursus over to gange lærer du teorien bag surdej, laver din egen surdej og så bager vi selvfølgelig også surdejsbrød.
Kurset er fordelt over to kursusgange, hvor første kursusgang varer 1,5 time og giver dig teori om surdej, du lærer vedligeholdelse af din surdej, og så laver du din egen surdej. Anden kursusgang varer 4 timer, og her skal vi bage dejligt surdejsbrød.
2-3 viskestykker, karklud og forklæde samt drikkevarer. Husk en bøtte til opbevaring af surdejen. Det er vigtigt, at beholderen kan holde helt tæt.
Derudover er det en forudsætning for at deltage i kurset, at du medbringer en røremaskine.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 02.04.2025 | 18:00-19:30 | Hillerødsholmskolen | Jutta Pallesgaard |
2 | Onsdag 09.04.2025 | 18:00-21:00 | Hillerødsholmskolen | Jutta Pallesgaard |