Skip to content
Romersk madlavning med Grøndahl i FOF Nordsjælland

Romersk vellevned

Tre aftener for Rom-gale livsnydere.

Hver gang tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner i Rom selv foretrækker dem. Undervejs kommer der også specialiteter fra andre dele af det spændende land. Efter madlavningen går vi til bords og nyder resultatet af de fælles anstrengelser.

Mens vi laver mad under Hanne Birgittes kyndige vejledning, skænker Anders spændende italienske vine i glassene og fortæller historier fra det herlige land. Også til selve måltidet er der vinsmagning, og du får opskrifterne med hjem hver gang.

Værd at vide

Kursusprisen inkluderer udgifter til maden og vinene.

Velkommen i det romerske trattoria

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 20.01.2025 18:00-22:00 Ordrup Skole Anders Grøndahl
2 Mandag 27.01.2025 18:00-22:00 Ordrup Skole Anders Grøndahl
3 Mandag 03.02.2025 18:00-22:00 Ordrup Skole Anders Grøndahl
Foredragsholder

Anders Grøndahl

Anders og Hanne Birgitte Grøndahl er Italien-eksperter igennem 30 år.

Hanne Birgitte er uddannet plejer og arbejder med handicappede unge, når hun ikke viser gæster rundt i Italien sammen med Anders eller holder Romersk Vellevned-madkurser.

Anders er uddannet journalist og kommunikator. Han er forfatter til 36 bøger om Italien og det italienske køkken, heraf flere i samarbejde med Hanne Birgitte. Han holder mange foredrag hvert år.

Italien er deres andet hjem, og de har under Corona-krisen været i næsten daglig kontakt med alle deres italienske venner for at holde modet oppe hos dem.