Skip to content
Madkurser hos FOF København

Kaffebrygning – den perfekte kop

Duften af kaffe fascinerer de fleste, men det er ikke altid, at smagen rammer plet. Det kan bl.a. skyldes dårligt ristede bønner eller manglende viden om brygning.

På dette kursus udforsker vi den 'perfekte kop kaffe'. Vi får alle sanser i spil ved at dufte, smage og røre ved kaffen. Du lærer bl.a. om korrekte vandtemperaturer, kværningsgrad, opbevaring, kaffe kombucha og koldbryg, når vi brygger filtrerkaffe, stempelkandekaffe og kaffe på metoden aeropress. Sammen får vi baristabrygningen ned i køkkenbordshøjde, så du kan blive en dedikeret hjemmebarista for dig selv, dine venner og familie.

Underviser Claus Kiær har mere end 25 års erfaring som barista.

Værd at vide

Råvarer og materialer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 20.01.2025 17:30-20:30 KBH V, Humletorvet Claus Kiær
Underviser

Claus Kiær

Uddannelse: Barista og autodidakt fermentør.

Andre faglige kvalifikationer: Har været i Pai, Nordthailand, og Berlin, hvor jeg har taget kurser hos specialster i kombucha og fermenntering. Har derudover løbende holdt mig opdateret på emnet ved kurser. 

Undervisningserfaring: Har undervist og holdt foredrag på aftenskoler siden 2015, bl.a. i brygning af kaffe.