Kom og vær med, når vi lader os inspirere af det farvestrålende klima- og dyrevenlige plantebaserede mexicanske køkken.
Det mexicanske køkken er kendt for sin brug af friske råvarer såsom majs, bønner, avocado, tomat, chili og koriander. Disse ingredienser danner grundlaget for mange klassiske mexicanske retter som f.eks. tacos, enchiladas, burritos og guacamole.
Vi dykker på kreativ vis ned i sunde grønne retter, som ikke kun er velsmagende, men også æstetisk indbydende og fyldt med farver.
Siden 2016 har underviseren været på rejser til Mexico, og undervejs i kurset vil hun dele ud af mange års erfaring med plantebaseret kost og spændende oplevelser med det mexicanske køkken fra mange rejser.
Du får introduktion til, hvordan man lever sundt og får dækket alle behov med en plantebaseret kost, så du ved, hvordan du kan springe ud i en mere klimavenlig kost derhjemme.
Kurset afslutter vi med en hyggelig middag sammen, hvor vi smager alle de herlige mexicanske retter, vi har tilberedt.
Drikkevarer, forklæde, karklud og viskestykker.
Kurset er for alle uanset erfaring, og unge fra 14 år er også meget velkomne.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.