Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Gotvedgymnastik – kvinder

Hensyntagende gotved-træning er for dig med en kronisk sygdom, eller for dig med brug for særlig opmærksomhed og optræning efter en operation.

Gotvedgymnastik har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster. Til inspirerende musik og i et tempo, der tager hensyn til den enkeltes helbred, trænes kondition, muskler, balance og koordination.

Der er nedsat deltagerantal og undervisningen foregår i et roligt tempo. Dette giver mulighed for at tage hensyn til individuelle behov i forhold til kropslige gener, at forbedre din helbredstilstand og forøge din livskvalitet.

Gotvedgymnastik er inspireret af Helle Gotveds tanker og handler om at opnå sammenhæng, balance og fri bevægelighed i alle led.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 02.02.2024 11:55-13:05 Lundtoftehallen Mette Bøeg Larsen
2 Fredag 09.02.2024 11:55-13:05 Lundtoftehallen Mette Bøeg Larsen
3 Fredag 23.02.2024 11:55-13:05 Lundtoftehallen Mette Bøeg Larsen
Se alle Se færre
Underviser

Mette Bøeg Larsen

Uddannelse: Mette Bøeg er Gotveduddannet bevægelsesunderviser, massør, ergonomisk konsulent og kraniosakral terapeut.

Andre faglige kvalifikationer: Udover FOF København er Mette Bøeg tilknyttet Gotvedvedinstituttets uddannelse af gotveduddannede bevægelsesundervisere og massører. Hun har derudover privat praksis på Østerbro. Yderligere afholder hun kurser og foredrag og har ligeledes i en lang årrække udført ergonomisk vejledning på virksomheder.

Andet: Mette Bøeg: "Gotvedbevægelse giver dig mulighed for fordybelse og fagligt indsigt i hvordan kroppen fungerer. Bevægelsesglæde, musikalitet og variation er nøgleord i min undervisning. Efter mange års erfaring er det fortsat en stor glæde at mærke, hvor stor en betydning bevægelse og samvær har i vores liv". 

Yderligere info www.privatklinikken.com.