Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Lakridssmagning, foredrag, sushi-middag, smagning af vine og live musik.
Kom med til en helt særlig aften, hvor du er inviteret inden for hos Bagsværd Lakrids til at se, hvordan lakridsen bliver fremstillet og at få fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids. Bagefter skal vi nyde en middag med udsøgte vine, høre live musik og have flere smagsprøver – så du kan godt begynde at glæde dig til en helt særlig aften i lakridsens tegn.
Aftenen starter med, at vi kommer helt tæt på processen, når vi kommer til at opleve lakridskaramellens tilblivelse direkte fra gryden. Og uanset om du er til mynte, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så skal vi til dette arrangement opleve lakrids af en helt speciel kaliber – den har nemlig vundet guldmedalje.
Den håndlavede lakridskaramel er produceret af minimum 5 % rå lakrids – og så smager den forrygende. Og mens duften breder sig, får vi indsigt i lakridsens verden og historien om vejen mod målet til: Den helt rette lakrids.
Undervejs byder Bagsværd Lakrids på flere smagsprøver, bl.a. af den nylavede lakridskaramel fra gryden – men pas på, lakridsen er stærkt vanedannende.
Efterfølgende forsødes aften yderligere med en skøn middag med sushi og fire udsøgte kvalitetsvine fra den lokale vinbutik i Bagsværd (vinmængden er tilpasset, så man kan køre bil hjem).
Til slut er der livemusik med cremede klassikere ved den skønne sangerinde Sussi Hoffgaard og guitarist Morten Kornbech. Og mon så ikke, at aftenen også byder på helt eksklusive lakridstilbud?
Arrangementet omfatter lakridssmagning og foredrag. Sushi-middag, smagning af kvalitetsvine og live musik.